UITVAART

De overledene heeft wellicht aangegeven of in een laatste wensenlijst opgeschreven of zij/hij begraven of gecremeerd wil worden. Wanneer dit niet het geval is maakt u als nabestaanden de keuze. Wordt uw dierbare begraven dan zullen wij met u de mogelijkheden bespreken om de plechtigheid in stijl en met eer te laten plaatsvinden.

Sereen

Wanneer uw geliefde wordt begraven kan de herdenkingsdienst of de afscheidsbijeenkomst plaatsvinden in een van de vele mooie, vaak eeuwenoude kerken die Zeeland rijk is. Ook bij een niet religieuze uitvaart is het huren van een kerk mogelijk.

Geborgenheid, rust, ruimte en gastvrijheid vindt u hier.

 

Wanneer u kiest voor het cremeren van uw dierbare zullen wij samen met u zoeken naar een stijlvolle gelegenheid  waarin het afscheid en de herdenking kunnen plaatsvinden. Dit kan plaatsvinden in de aula van het crematorium, maar ook in een omgeving die meer rust en warmte uitstraalt.

 

Voor de uitvaart heeft u alle ruimte om deze naar eigen idee in te vullen. Zo kunt u toeleven naar een warm en persoonlijk afscheid. Na afloop van de herdenking wordt de overledene uitgedragen en uitgeleide gedaan. Onder begeleiding van Compassie Uitvaartzorg wordt de overledene naar zijn of haar laatste rustplaats gebracht.

Jannie Ruitenburg & Karin Wouters
Compassie Uitvaartzorg

 

Eenvoud in Stijl