Compassie Uitvaartzorg | Compassie uitvaart, uitvaartzorg, begrafenisonderneming, uitvaartonderneming Zoutelande, Zeeland, Veere | Eenvoud in stijl Zeeland, Zoutelande, Veere, Domburg, Westkapelle, Oostkapelle, Aagtekerke, Biggekerke, Grijpskerke, Serooskerke, Vrouwenpolder, Koudekerke, Meliskerke, Gapinge, Middelburg, Vlissingen, Goes
Wilt u de uitvaart van uw geliefde met stijl organiseren in Zoutelande? Wij staan u graag bij in deze zware tijd. Plan een afspraak in en bespreek de mogelijkheden.
Crematie regelen Walcheren
23572
page,page-id-23572,page-template-default,,select-theme-ver-1.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Heeft u interesse in onze diensten?

Persoonlijke verzorging

Unieke rouwkaarten

Uitvaartkisten uit Nederland

Uitvaart met stijl in Walcheren

Wilt u graag een uitvaart in eenvoud maar met stijl laten plaatsvinden in Middelburg op Walcheren of een andere plaats in Zeeland? Wij helpen u graag met het organiseren van een persoonlijke uitvaart die voldoet aan de wensen van uw dierbare. Wij hebben de nodige ervaring met het organiseren van een uitvaart en kunnen veel voor u uit handen nemen.

Organiseer een mooie uitvaart met stijl in Walcheren

Soms heeft de overledene duidelijk aangegeven wat zijn of haar wensen zijn met betrekking tot de uitvaart. Dit al dan niet via een laatste wensenformulier. Veel vaker wordt de keuze overgelaten aan de nabestaanden. De keuze voor begraven of cremeren is nog wel bekend, maar de invulling van het afscheid is aan hen die achterblijven. Wat dan al heel snel duidelijk is, is dat het moet in de stijl van de overledene. De kist, de bloemen, de invulling van de herdenking moeten passen bij hem of haar die overleden is. Zo krijgt uw dierbare een uitvaart in Walcheren in zijn of haar stijl.

Een uitvaart met stijl

Een uitvaart organiseren met stijl vraagt om het maken van keuzes en daar helpt Compassie Uitvaartzorg uit Zoutelande, Walcheren u graag bij. Daarnaast moet er ook gekeken worden naar de kosten, die wij voor u in kaart brengen. Een uitvaart is voor iedereen anders, maar heeft vooral te maken met respect. Voor de overledene, voor de nabestaanden, maar ook voor de aarde en de mensen die haar bewonen. Voor wat belangrijk is voor mensen om op een goede manier afscheid te kunnen nemen.

Wij staan u graag bij in deze moeilijke periode

Tijdens deze periode van verdriet en rouw en het moeten maken van keuzes, kan het fijn zijn als u een helpende hand heeft. Wij van Compassie Uitvaartzorg in Walcheren willen u die graag reiken en verzorgen een uitvaart met stijl voor uw dierbare. Als u gebruik wenst te maken van onze diensten mag u contact met ons opnemen door te bellen naar 0118-56 32 09. We zijn dag en nacht bereikbaar. Voor overige vragen mag u ook het contactformulier invullen.

Monument door Marlow Moss
Monument door Marlow Moss
Monument door Marlow Moss