Compassie Uitvaartzorg | Compassie uitvaart, uitvaartzorg, begrafenisonderneming, uitvaartonderneming Zoutelande, Zeeland, Veere | Eenvoud in stijl Zeeland, Zoutelande, Veere, Domburg, Westkapelle, Oostkapelle, Aagtekerke, Biggekerke, Grijpskerke, Serooskerke, Vrouwenpolder, Koudekerke, Meliskerke, Gapinge, Middelburg, Vlissingen, Goes
Heeft u niet de mogelijkheid om uw geliefde thuis op te baren. In ons rouwcentrum vindt u tuinkamer De Wende, waar u omgeven door natuur afscheid neemt.
Rouwcentrum
22809
page,page-id-22809,page-template-default,,select-theme-ver-1.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Heeft u interesse in onze diensten?

Persoonlijke verzorging

Unieke rouwkaarten

Uitvaartkisten uit Nederland

Rouwcentrum

Als u niet de ruimte of de wens heeft om uw geliefde thuis op te baren, wendt uzelf dan tot een rouwcentrum. Bij Compassie Uitvaartzorg bieden we u de mogelijkheid om te kiezen voor een locatie buitenshuis. Want vrij snel na het overlijden van uw dierbare moet u beslissen waar uw dierbare wordt opgebaard.

Het lichaam van uw dierbare laten opbaren in een rouwcentrum

Als u op zoek bent naar een unieke locatie om uw dierbare op te baren, dan raden wij afscheidskamer de Wende aan. Deze prachtige tuinkamer is gelegen bij het woonhuis aan de Melsesweg 1 in Zoutelande. Het in de natuur gelegen rouwcentrum geeft u de mogelijkheid om in alle rust, dicht bij de natuur en in een huislijke sfeer afscheid te nemen van een dierbare. Wellicht past dit bij de uitvaart die u in gedachten had voor uw dierbare.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Staat u voor de keuze om uw geliefde thuis op te baren of heeft u hulp nodig bij het regelen van een aantal zaken? Denk hierbij aan het laten maken van de rouwboeketten of het regelen van het rouwvervoer. Wij helpen u graag. Via het contactformulier neemt u contact op voor al uw vragen. Een afspraak plant u in door te bellen naar 0118-56 32 09 – we zijn vierentwintig uur per dag bereikbaar en we staan altijd voor u klaar.

Monument door Marlow Moss
Monument door Marlow Moss
Monument door Marlow Moss