Compassie Uitvaartzorg | Compassie uitvaart, uitvaartzorg, begrafenisonderneming, uitvaartonderneming Zoutelande, Zeeland, Veere | Eenvoud in stijl Zeeland, Zoutelande, Veere, Domburg, Westkapelle, Oostkapelle, Aagtekerke, Biggekerke, Grijpskerke, Serooskerke, Vrouwenpolder, Koudekerke, Meliskerke, Gapinge, Middelburg, Vlissingen, Goes
Na het overlijden van uw dierbare helpen we u bij het regelen van de uitvaart en alles wat daarbij komt kijken in Zoutelande. Neem contact met ons op en ontvang advies!
Overlijden regelen
22794
page,page-id-22794,page-template-default,,select-theme-ver-1.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Heeft u interesse in onze diensten?

Persoonlijke verzorging

Unieke rouwkaarten

Uitvaartkisten uit Nederland

Overlijden regelen in Walcheren

Na het overlijden van een dierbare in Walcheren moeten er veel zaken geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan het invullen van de afscheidsdienst in de kerk of een ander gepast afscheid. Er zijn echter nog veel meer zaken die u moet regelen, wat erg overweldigend kan zijn. Daarom staan wij van Compassie Uitvaartzorg uit Zoutelande, Zeeland u graag bij tijdens deze dagen van afscheid nemen.

Zaken die u na het overlijden van een dierbare moet regelen in Zoutelande

Het is begrijpelijk dat u na het overlijden van een dierbare graag advies en ondersteuning ontvangt om bepaalde zaken te regelen. Naast de uitvaart in bijvoorbeeld Middelburg of een andere plaats op Walcheren, denken wij bijvoorbeeld aan:

  • De laatste verzorging van de overledene
  • Het ontwerpen van een persoonlijke rouwkaart
  • Het uitzoeken van een kist, rouwboeket, dag van de uitvaart en de condoleance
  • Rouwvervoer
  • Het melden van het overlijden bij de juiste instanties. De begrafenisondernemer adviseert u hierover
  • Het regelen van diverse verzekeringen. Compassie uitvaartzorg staat u graag bij en adviseert u daar waar nodig.

Vraag hulp bij de nazorg

Heeft u behoefte aan wat extra ondersteuning tijdens deze moeilijke tijd? Of wilt u graag advies over het regelen van bepaalde zaken na het overlijden van een dierbare in Walcheren? Bij Compassie Uitvaartzorg vinden wij de nazorg voor u erg belangrijk. Neem contact met ons op via 0118-56 32 09. Wij zijn vierentwintig uur per dag bereikbaar. Vul het contactformulier in voor meer informatie, wij doen ons best zo snel als mogelijk een antwoord terug te sturen en u vrijblijvend te adviseren.

Monument door Marlow Moss
Monument door Marlow Moss
Monument door Marlow Moss