Compassie Uitvaartzorg | Compassie uitvaart, uitvaartzorg, begrafenisonderneming, uitvaartonderneming Zoutelande, Zeeland, Veere | Eenvoud in stijl Zeeland, Zoutelande, Veere, Domburg, Westkapelle, Oostkapelle, Aagtekerke, Biggekerke, Grijpskerke, Serooskerke, Vrouwenpolder, Koudekerke, Meliskerke, Gapinge, Middelburg, Vlissingen, Goes
Wilt u zelf de hand houden in de nazorg in Zoutelande, op het moment dat u komt te overlijden? Contacteer ons en bespreek al uw wensen met onze uitvaartverzorger.
Crematie regelen Walcheren
23562
page,page-id-23562,page-template-default,,select-theme-ver-1.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Heeft u interesse in onze diensten?

Persoonlijke verzorging

Unieke rouwkaarten

Uitvaartkisten uit Nederland

Nazorg overlijden Walcheren

Nazorg bij het overlijden van een dierbare is minstens net zo belangrijk als hulp bij het regelen van de uitvaart in Walcheren. Omgaan met verdriet en gemis is een moeilijke en voor sommige nabestaanden zelfs een onmogelijke opdracht. Daarbij wordt uw aandacht ook nog gevraagd voor allerhande praktische zaken die, op kortere of langere termijn, geregeld moeten worden. Denk aan het opzeggen van abonnementen en verzekeringen, het regelen van bankzaken en dergelijken.

Kiest u voor nazorg bij het overlijden bij ons in Walcheren?

Vanuit onze ervaring kunnen wij als Compassie uitvaartzorg uit Zoutelande, Walcheren u de nodige nazorg bij overlijden geven of u in contact brengen met mensen die dit met liefde en zorg beroepsmatig doen. Al tijdens de dagen van afscheid overhandigen wij u een papier met praktische tips voor het regelen van zaken na de uitvaart. Puntsgewijs komen de belangrijkste en meest voorkomende dingen aan de orde. Tevens nemen wij enkele weken na de uitvaart contact met u op om een afspraak met u te maken in Walcheren met betrekking tot nazorg na overlijden. Hierin komen onderwerpen aan de orde zoals de vraag hoe u het afscheid hebt ervaren, hoe het nu met u gaat en waar u tegenaan loopt bij de afwikkeling van zaken. Waar wij kunnen, helpen wij u zelf of verwijzen u door naar andere professionals.

Professionele hulpverlening bij uw rouwproces

Wanneer er vragen zijn over de afwikkeling van het nalatenschap of wanneer de rouwperiode te zwaar en eindeloos lijkt, ondersteunen wij u door u met professionele hulpverlening in contact te brengen. Dit brengt vaak rust en overzicht in een verwarrende en verdrietige tijd. Wij staan voor u klaar voor nazorg bij overlijden in Walcheren, Zeeland. Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken via het contactformulier. Wij doen ons best om zo spoedig als mogelijk een antwoord te geven. Ook zijn wij bereikbaar op ons telefoonnummer: 0118-56 32 09.

Monument door Marlow Moss
Monument door Marlow Moss
Monument door Marlow Moss