Dementievriendelijke uitvaartzorg

Omtrent de beste dementievriendelijke uitvaartzorg is het voor families soms erg lastig wat nu de beste keuzes zijn. Vertellen we oma dat opa overleden is? Laten we oma afscheid nemen? Nemen we oma mee naar de uitvaart? Het zijn enkele vragen die families ons de afgelopen jaren steeds vaker stelden. Wij zochten en vonden antwoorden. Onze conclusies: er zijn veel redenen om oma bij de uitvaart te betrekken en er is zelden een reden om haar buiten te sluiten. Buiten sluiten wordt ervaren als een dubbel verlies en leidt tot dubbel verdriet.

Sporen op het strand

Kies voor dementievriendelijke uitvaartzorg

Luisterend naar de wensen en zorgen van familieleden en zoekend in de ervaringen uit de zorg, vonden wij werkzame mogelijkheden om een persoon met dementie persoonlijk afscheid te laten nemen tijdens de uitvaart. De dementievriendelijke uitvaartzorg nemen wij dan ook graag op ons.

“Wij wensen van harte dat het vanzelfsprekend wordt om een mens met dementie te betrekken bij afscheid en uitvaart.“

Wij dienen als uw dementievriendelijke uitvaartverzorger

Alzheimer Nederland bekroonde medio juli 2019 ons werk met de sticker ‘Samen dementievriendelijk uitvaartondernemer’. Ook voor u en uw familie kunnen wij een dementievriendelijke uitvaart verzorgen. Als u gebruik wenst te maken van onze dementievriendelijke uitvaartzorg, belt u naar 0118-56 32 09 of vult u het contactformulier in voor meer informatie. We zijn dag en nacht bereikbaar.

Jannie Ruitenburg & Karin Wouters
Compassie Uitvaartzorg

 

Eenvoud in Stijl

Logo DvUv200