Compassie Uitvaartzorg | Compassie uitvaart, uitvaartzorg, begrafenisonderneming, uitvaartonderneming Zoutelande, Zeeland, Veere | Eenvoud in stijl Zeeland, Zoutelande, Veere, Domburg, Westkapelle, Oostkapelle, Aagtekerke, Biggekerke, Grijpskerke, Serooskerke, Vrouwenpolder, Koudekerke, Meliskerke, Gapinge, Middelburg, Vlissingen, Goes
Afscheid nemen bij het overlijden van een dierbare is ingrijpend in Zoutelande. We begeleiden u gedurende het hele proces in deze moeilijke tijd. Plan een kennismaking.
Afscheid bij overlijden
22782
page,page-id-22782,page-template-default,,select-theme-ver-1.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Heeft u interesse in onze diensten?

Persoonlijke verzorging

Unieke rouwkaarten

Uitvaartkisten uit Nederland

Afscheid bij overlijden

Afscheid nemen bij het overlijden van een dierbare is ingrijpend. Het is belangrijk om dit te doen op een wijze die bij u past. Als het om rouwverwerking gaat is het raadzaam de tijd te nemen voor dit proces. Om u te ondersteunen en te ontzorgen helpen wij u graag met het regelen van bepaalde zaken. Zodat u toekomt aan wat in deze dagen echt belangrijk is: afscheid nemen bij het overlijden van uw dierbare.

Afscheid nemen bij het overlijden van een dierbare in Zoutelande

Als een dierbare is overleden werkt het mogelijk helend voor u om te helpen bij de laatste verzorging. Ook dit is een vorm van afscheid nemen. Het uitzoeken van de kleding of het kammen van de haren kan al voldoende zijn. Vanuit Compassie Uitvaartzorg staan wij u bij op een manier die door u gewenst wordt. Wij helpen u het afscheid vorm te geven, kunnen u veel taken uit handen nemen en adviseren u waar nodig.

Neem contact met ons op – wij helpen u graag

Heeft u een overlijden te melden? Of wilt u alles rondom het afscheid van uw dierbare, zoals het organiseren van een herdenkingsbijeenkomst via ons regelen? Neem contact met ons op. Wij begeleiden u graag en zijn dag en nacht bereikbaar. Voor een afspraak of een kennismakingsgesprek belt u naar 0118-56 32 09. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, vul dan het contactformulier in. Wij doen er alles aan om u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Monument door Marlow Moss
Monument door Marlow Moss
Monument door Marlow Moss